PIVKA IŠČE NOVE REJCE PIŠČANCEV

Zagotovite si dodatno dejavnost in redne prihodke. Pivka vsem zainteresiranim nudi pomoč pri pripravi dokumentacije za gradnjo hleva in izbiri dobaviteljev opreme...

16. MAJ 2023 Pivka IŠČE NOVE REJCE PIŠČANCEV

Zagotovite si dodatno dejavnost in redne prihodke. Pivka vsem zainteresiranim nudi pomoč pri pripravi dokumentacije za gradnjo hleva in izbiri dobaviteljev opreme, v času reje pa tudi vso strokovno pomoč.

Pivka perutninarstvo d.d., specialist za piščančje meso in izdelke, intenzivno širi svoje poslovanje ter išče nove rejce piščancev. K sodelovanju vabijo kmete iz vse Slovenije.

Mladi kmetje, prevzemniki, družinske kmetije:

  • Iščete dodaten reden dohodek, dodatno dejavnost?
  • Živite na vasi in si želite ustvariti delovno mesto na domu?
  • Imate večje objekte, ki jih je mogoče prestrukturirati v hleve za piščance?
  • Si želite zagotovljen odvzem, kratek cikel reje?


Preverite kaj o reji piščancev pravijo rejci Pivke. Več na spletni strani Pivka.

Pivka podpira projekte gradnje in adaptacije rejnih površin

  • Izkoristite podporo
  • Zaženite dodatno dejavnost
  • Zagotovite si reden dohodek, likvidnost, varnost in sinergije

 

Proizvodnja piščančjega mesa je stabilna dejavnost

Reja perutnine je ena najbolj stabilnih in donosnih dejavnosti, ki zagotavlja redne prihodke in lahko dopolnjuje delo na kmetiji. Ima kratko obračunsko obdobje (vsaka 2 meseca nov cikel). Je avtomatizirano in fizično nezahtevno delo v glavnini vzreje.

Ta dejavnost je lahko izključna – saj zagotavlja dovolj velike prihodke. Lahko je tudi dopolnilna dejavnost na kmetiji, saj samega dela v farmi ni za poln delavnik. Med posameznimi rejami, ki potekajo 40 dni, imajo rejci tudi nekaj prostih dni, ki ga lahko izkoristijo za druge dejavnosti.

Odlične povezave v celotni verigi

Pod okriljem Pivke deluje 50 rejcev. Pivka predpisuje tehnologijo reje, ki je osnova za delo vseh rejcev. Rejec ima pri vseh dejavnostih ves čas podporo naših strokovnih sodelavcev tehnologov in veterinarjev.

Naloga Pivke perutninarstva d.d. je priprava planov za rejca. Rejcem pripeljejo dan stare piščance in vso krmo za živali. Vršijo nadzor, veterinarsko storitev in organizirajo oddajo in prevoz živali na klanje.
Rejci  pripravijo objekte za vselitev, poskrbijo za kvaliteten nastilj in primerne pogoje reje. Skrbijo za dobro počutje živali. Po končani vzreji skidajo,  očistijo in operejo ter razkužijo hlev in ga pripravijo na ponovno vselitev.

Pivka perutninarstvo s tradicijo od 1959

Pivka zagotavlja celovito storitev od lastne izdelave krme iz naravnih žitaric, skrbne vzreje, do najsodobnejše priprave prvovrstnih izdelkov. V dveh sodobnih specializiranih mesno predelovalnih centrih, na Kalu Pri Pivki in v Kromberku pri Novi Gorici, pripravljajo sveže in že pripravljene dobrote za 18 različnih trgov.  

Nudi več kot 20 različnih okusov barjenih salam in ducat pestrih okusov hrenovk ter klobas različnih pakiranj, za kar vsak dan predelamo 12 ton piščančjega mesa. Poleg tega Pivka pripravlja dnevno tudi 50 ton svežega ali že začinjenega piščančjega mesa za peko in žar, kar sestavlja pestro paleto stotih različnih izdelkov.

Več: www.pivkap.si

Kontakt: Jasna Perc, vodja Prireje in Krmil, jasna.perc@pivkap.si , telefon: 05/7031 174

Vabljeni k sodelovanju!

  


Nazaj